Evidenční číslo: 38
Typ: Rohový
Adresa: Svatoplukova, Prostějov
Cena: 20 700 000Kč
20 700 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji nemovitost v centru Prostějova. Rohová budova o 2 nadzemních a jednom podzemním podlaží se nachází na velmi frekventovaném místě s velkou průchodností. Dům je po celkové modernizaci a rekonstrukci.
Nachází se zde 2 nadstandartní bytové jednotky 3+1 o velikostech 133 a 114 m2 ve 2.NP, garsonka o výměře 20 m2 v 1.meziposchodí, v přízemí 2 nebytové prostory o velikostech 56 a 74 m2 se samostatnými vchody z ulice a byt 2+1 o výměře 65 m2 připravený k rekonstrukci. Dům je částečně podsklepen, sklepní prostory po rekonstrukci, používané pro skladování vína. Ve dvoře se nachází vedlejší stavba, původně prádelna a sklad, následně ateliér, o výměře 211 m2, po demolici vhodná pro parkování vozidel přímo v objektu.
Střecha je po rekonstrukci, jako krytina je použita pálená taška, klempířské prvky jsou z pozinkovaného plechu. Podkrovní prostory jsou vhodné pro vestavbu dalších bytů.
Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě. Každá jednotka má samostatný zdroj tepla (plynový kotel) a měření el. energie.
Koupě této nemovitosti je velmi výhodná jako dlouhodobá investice, vhodná pro podnikání např. jako ordinace lékařů, kanceláře či sídlo společnosti.

Základní info

Umístění: Centrum obce
Typ objektu: Rohový
Konstrukce: Cihlová
Adresa: Svatoplukova, Prostějov

Plochy

Plocha zastavená: 584m2

Počty místností, umístění

Počet NP: 2
Počet PP: 1
Typ objektu: patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhlášky: vyhláška č. 264/2020 Sb.

Inženýrské sítě

Kanalizace, Voda, pitná, Plyn, 230V

Charakter okolí objektu

Obchodní a obytná,Komerční

Další údaje

Přístupová cesta:

Asfaltová

Typ vytápění objektu:

Lokální plynové

Elektro:

230V

Máte otázku?

Kde inzerujeme?

Naše úspěchy v číslech